Lik poginule Irene ukazao se na mestu gde je stradala: Pogledajte fotografiju koju je zabeležila policija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lik poginule Irene ukazao se na mestu gde je stradala: Pogledajte fotografiju koju je zabeležila policija (FOTO)

Božiji znak

Cela Srbija je letos oplakivala tužnu sudbinu Irene Zlatković, studenta medicina iz Velike Plane i njenog mladića Veljka Radosavljevića, koji su 15. jula poginuli u saobraćajnoj nesreći na crnogorskom primorju, kada se motor na kojem su išli prema plaži Jaz sudario sa automobilom kojim je upravljao Mile Šutović iz Mojkovca.

Kada su pre nekoliko dana iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici dobili izveštaj sa rezultatima novog veštačenja o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnostima ove velike tragedije bili su šokirani. Na jednoj fotografiji koju je neposredno nakon udesa snimila crnogorska policija vidi se misteriozni lik ženske osobe.

Kao da je nečija nevidljiva ruka na stenama kraj puta, samo metar-dva od mesta na kojem je dvoje mladih izdahnulo, naslikala lik devojke, sa bujnom kosom. Misteriju još većom čini to što taj lik izgleda kao da je preslikan sa jedne fotografije Irene Zlatković.

Kada su mi Zlatkovići pokazali čudnu fotografiju izrađenu na papiru, pomislio sam da je u pitanju fotomontaža. Koju je neko sačinio na zahtev nesrećnih roditelja. Pa sam insistirao da preda mnom otvore mejl koji su dobili iz Crne Gore. Među desetak fotografijama sa uviđaja nalazila se i ova čudna fotografija sa siluetom ženskog lika.

-Verujem u Boga, tešim sebe da je tragedije koja nas je zadesila njegova volja i verujem da je ukazanje lika moje Irene na ovoj fotografiji božiji znak. Uzalud je tražiti ovozemaljsko objašnjenje ove pojave, jer ga nema – kaže neutešna majka poginule devojke Nadežda Zlatković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.