Lider Hezbolaha najavio osvetu Izraelu

Izvor: B92, 30.Avg.2020, 14:47

Lider Hezbolaha najavio osvetu Izraelu

Lider Hezbolaha Sajed Hasan Nasralah najavio je danas da će ta libanska militantna islamistička organizacija ubiti jednog izraelskog vojnika iz osvete.

Naime, on će se osvetiti zbog pogibije jednog od njenih boraca u Siriji, ali da neće biti uvučena u sukobe na libansko-izraelskoj granici.

"Izrael mora da shvati da, kada ubije jednog našeg mudžahedina, mi ćemo ubiti jednog njihovog vojnika. Tako glasi jednačina", izjavio je Nasrahalah u obraćanju prenošenom putem televizije.

Kako navodi Rojters, Nasralah je dodao da je najavljena osveta samo pitanje vremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OKO ZA OKO Lider Hezbolaha najavio OSVETU Izraelu zbog pogibije jednog od njihovih boraca

Izvor: Blic, 30.Avg.2020

Lider Hezbolaha Sajed Hasan Nasralah najavio je danas da će ta libanska militantna islamistička organizacija ubiti jednog izraelskog vojnika iz osvete zbog pogibije jednog od njenih boraca u Siriji, ali da neće biti uvučena u sukobe na libansko-izraelskoj granici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.