Leto se vratilo u Srbiju: Temperatura do 30 stepeni, ali u pojedinim delovima zemlje očekuje se kiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leto se vratilo u Srbiju: Temperatura do 30 stepeni, ali u pojedinim delovima zemlje očekuje se kiša

Pretežno sunčano i toplo tokom celog dana

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, dok se po podne na jugozapadu i jugu zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Pročitajte i:

Vetar će biti slab do umeren severozapadni, u planinskim predelima istočne Srbije i jak.

Jutarnja temperatura od 13 do 18 C, najviša dnevna od 26 do 30 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren severozapadni, jutarnja temperatura oko 16 C, najviša dnevna oko 27 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, za vikend se očekuje pretežno sunčano, sredinom dana i po podne na zapadu i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Zatim pretežno sunčano u svim predelima, uz postepeni porast temperature koja će biti iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.