Leto na Gardošu donosi sreću svim Zemuncima, ipak OVIH 16 su najveći srećnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leto na Gardošu" donosi sreću svim Zemuncima, ipak OVIH 16 su najveći srećnici (FOTO)

Manifestacija sa 17 godina tradicije

"Leto na Gardošu" čuvena je beogradska "priča" sa 17-godišnjom tradicijom. Reč je o kulturnoj manifestaciji koja obiluje sadržajima za decu i odrasle. Posebna je po tome što odvaja prostor za amaterska pozorišta, ujedno dvodeći najveće od najvećih među srpskim kulturnim poslencima - tu, Zemuncima "na noge".

Pročitajte i:

Ono što Turističko-kulturni centar Zemun, u čijoj je organizaciji "Leto na Gardošu", još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čini za kulturni život ovog dela Beograda ogleda se u ućešću u projektu "Moja zemunska kartica". Značaj je u tome što njeni korisnici dobijaju posebne popuste koji se kreću i do 100 odsto.

Naime, partneri GO Zemun, koja je pokretač ovog projekta, odobravaju specijalne povoljnosti na robe i usluge, neki čak i besplatno. Tako je 16 srećnih korisnika zemunske kartice, neki od programa ovogodišnjeg "Leta na Gardošu" pratilo bez novčane nadoknade.

"Leto na Gardošu" se ove godine završava 1. septembra - predstavom "Dobri čoveče". Zahvaljujući kiši koja je odložila ovu predstavu, planiranu za 27. jul, građani će čekati naredno kulturno leto sećajući se nastupa Ljiljane Blagojević, Vesne Stanković i Baneta Tomaševića.

Svi zainteresovani mogu se dodatno informisati u na broj Turističko-kulturnog centra Zemun 011/377-84-43, a o tome kako postati korisnik "Moje zemunske kartice" mogu saznati na Fejsbuk stranici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.