Lepota Nataše Ninković postaje magičnija s godinama, zato nas je zanimalo da li je rekla hvala plastičaru

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepota Nataše Ninković postaje magičnija s godinama, zato nas je zanimalo da li je rekla hvala plastičaru

Nataša Ninković važi za prelepu ženu koja uspešno odoleva vremenu. Njena lepota, barem se nama čini, postaje sve magičnija s godinama.
MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ: Nenad Šarenac i glumica u braku već 20 godina (FOTO)

Poznata srpska glumica Nataša Ninković (45) prve role ostvarila je u pozorišnoj grupi Rhinocervs alternative u rodnom Trebinju, da bi po završetku srednje škole diplomirala na FDU u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.
O tome da li je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << plastične operacije, Nataša je rekla:
– Ja sam za apsolutnu negu i pomagala, ali što dalje od noža, još uvek. Divno mi je videti jednu Džudi Denc kako stari ili našu Miru Banjac. Baš na tvrđavi, na Hercegnovskom festivalu, pokazala je kako treba da izgleda žena u njenim godinama. Bila je negovana i prelepa sa svim borama – rekla je Nataša, prenosi Kurir.
Foto: instagram nataša ninković Ona nije rekla hvala plastičaru, a pogledajte ko sve jeste ovde. Imamo čitav serijal tekstova na tu temu, bilo bi nam žao da ne pročitate.
I pišite komentare, rado ih čitamo i usvajamo i tako bivamo bolji.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.