Lepe vesti iz RHMZ-a: Vreme narednih dana natprosečno toplo

Izvor: B92, 28.Sep.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepe vesti iz RHMZ-a: Vreme narednih dana natprosečno toplo

U Srbiji će ujutru po kotlinama i dolinama mestimicno biti magla, a tokom dana iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano i toplo.

U Vojvodini umereno oblačno, dok je samo na krajnjem severu ponegde moguca kratkotrajna kisa.

Prema prognozi RHMZ, vetar će biti uglavnom slab južnih pravaca, od sredine dana u skretanju na zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od 7 do 15 stepena C, najviša dnevna od 23 do 28.

U Beogradu će biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sunčano i toplo. Vetar slab južni, od sredine dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 15 stepeni, najviša dnevna oko 26.

Vreme u našoj zemlji će do sredine naredne sedmice biti pretežno suncano i natprosecno toplo, samo u ponedeljak posle podne i uvece uz promenljivu oblacnost ponegde sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima, uglavnom na severu i zapadu zemlje.

U četvrtak i petak jace naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz osetniji pad temperature.

U subotu suvo uz razvedravanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.