Lekar osumnjičen za nedozvoljeni prekid trudnoće ženi i mito

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar osumnjičen za nedozvoljeni prekid trudnoće ženi i mito

Užička policija uhapsila je lekara iz tog grada D.A. (53) zbog primanja mita i sumnje da je obavio nedozvoljeni prekid trudnoće, saopštio je MUP.

Kako je navedeno, sumnja se da je D.A. zahtevao i primio 570 evra kako bi prekinuo trudnoću pacijentkinji koja je bila u 17. nedelji trudnoće, što nije dozvoljeno.

Krivična prijava podneta je protiv još četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << D.A. određeno je zadržavanje, a protiv njega Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu biće podneta još jedna krivična prijava - zbog sumnje da je počinio i krivično delo nedozvoljeni prekid trudnoće.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.