Lekar Darka Lazića otkrio do sada NEPOZNATE INFORMACIJE: Njegova porodica je OVO STROGO ZABRANILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar Darka Lazića otkrio do sada NEPOZNATE INFORMACIJE: Njegova porodica je OVO STROGO ZABRANILA!

Darko Lazić je juče probuđen iz veštačke kome, u kojoj je bio prethodnih sedam dana nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću kod Brestača.

Darkovo stanje je za sada stabilno i on nije više životno ugrožen, ali pred njim je dug period oporavka i sanacije brojnih povreda.

Lekar je otkrio pevačevo trenutno zdravstveno stanje, kao i ko može da ga posećuje.

- Ja ga nisam operisao, ali sam u timu lekara koji čini konzilijum. Njegova familija nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zabranila da dajemo bilo kakve informacije medijima. Darko je sada stabilno, pratimo stanje. Njega mogu da posećuju samo mama, otac, brat, žena i devojka - rekao je Darkov doktor.

Podsetimo, Darko Lazić je pre tačno sedam dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću nedaleko od Brestača, u kojoj je zadobio trostruki prelom butne kosti, višestruke prelome grudnog koša, hematom na glavi. Lazić je zbrinut u KBC Zemun, gde su ga lekari zbog težine povreda uveli u veštačku komu, ali su zbog jakog unutrašnjeg krvarenja morali da mu izvade slezinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMA VIŠE ZAVOJA OKO GLAVE" Darko Lazić svestan, reaguje na okolinu

Izvor: Blic, 31.Okt.2018, 13:46

Lekar Zemunske bolnice potvrdio je za "Blic" da je Darko Lazić, koji je pre dva dana probuđen iz veštačke kome, u svesnom stanju i da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.