Ledeno do subote, a stiže nam i košava

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledeno do subote, a stiže nam i košava

Beograd -- Prema aktuelnim prognozama RHMZ, ledeni dani će se u Srbiji zadržati do subote.

I sutra će biti oblačno i hladno, a u većem delu Srbije padaće mestimično slab sneg. Uveče i noću prestanak snega. Na severu zemlje biće uglavnom suvo, uz zadržavanje magle veći deo dana i uz slab vetar, severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od -9 do -2, a najviša u većini mesta od -4 do -1, osim u Timočkoj Krajini, gde se prognozira plus dva stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
I u Beogradu će biti oblačno i hladno, uz slab vetar i temperaturu od -4 do -2 stepena.

U sredu ujutro prognozira se takođe hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično maglovito, a u toku dana malo toplije, posle podne delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno oblačno i još malo toplije, ponegde sa slabom kišom i susnežicom, a u planinama sa slabom snegom. U košavskom području očekuje se pojačanje jugoistočnog vetra.

U noćnim i jutarnjim satima ponegde će se kiša lediti pri tlu, a od subote toplije, ponegde sa slabom kišom, dok će se sneg u nižim predelima otapati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ledeno ali suvo, u četvrtak temperatura u plusu

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2018

Utorak će u Novom Sadu biti tmuran i leden, ali suv...Minimalna temperatura biće -9, dok će maksimalna biti -4...U sredu minimalno toplije uz sunčane intervale. Najniža dnevna temperatura biće -6, najviša -1...Tmurni dani nastaviće se u četvrtak, ali će temperatura konačno ići u plus. Temperatura...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.