Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledeni breg u pokretu: Najveća santa leda na svetu se kreće

Prošlo je dve godine od kako se ogromna santa leda poznata kao A68 odvojila od Antarktika. Sateliti pokazuju da se najveći ledeni breg na svetu okrenuo u u vodama Vedelovog mora u Južnom okeanu i da se trenutno kreće ka severu, duž poluostrva Antarktika. Neko vreme je izgledalo kao da se ova zaleđena masa dužine […] Članak Ledeni breg u pokretu: Najveća santa leda na svetu se kreće se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgrevanje Vučića

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Prošlo je bezmalo 23 godine otkako su građani Srbije između ostalog i lupanjem u šerpe za vreme centralne informativne emisije na državnoj televiziji - odbranili rezultate lokalnih izbora. Članak Podgrevanje Vučića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Nintendo predstavio Switch Lite konzolu

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Switch je izuzetno popularna konzola, i trenutno Nintendov najprodavaniji proizvod. Ipak, ova konzola je stara već četiri godine, što je u tehnološkom svetu čitava večnost. Članak Nintendo predstavio Switch Lite konzolu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.