Laboratorija za PCR testove koju je donirao Deripaska zvanično otvorena VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 11:46

Laboratorija za PCR testove koju je donirao Deripaska zvanično otvorena VIDEO

Kotor -- Laboratorija za PCR testove koju je donirao Oleg Deripaska zvanično otvorena danas u Domu Zdravlja u Kotoru, prenosi Mina.

Zahvaljujući donaciji Deripaske, kotorski Dom zdravlja je dobio jednu od najsavremenijih i najkvalitetnijih laboratorija ovog tipa na svetu, u kom će dnevno moći da se analizira prosječno 550 testova na koronavirus.

U novoj PCR laboratoriji, vrijednoj 340.000 evra, biće obrađivani uzorci koji pristignu iz Opšte bolnice Kotor i drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primorskih mesta, a pružaće besplatne usluge stanovnicima većeg dela crnogorskog primorja, između ostalog opština Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva i Bar, kao i stranim osiguranicima koji žive u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.