LUNINO ŠOKANTNO PRIZNANjE: Plakala sam više puta, sve me podseća na Slobu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNINO ŠOKANTNO PRIZNANjE: Plakala sam više puta, sve me podseća na Slobu (VIDEO)

Nakon prvog dana rijalitija Luna je popričala sa "Drvetom mudrosti", a kako je sama priznala povratak u kuću je rastužio: Nakon prvog dana rijalitija Luna je popričala sa "Drvetom mudrosti", a kako je sama priznala povratak u kuću je rastužio:- Danas sam čak više puta zaplakala. Svaki ćosak me podseća na nešto. Sve me podseća na prošlo učestvovanje. Teško mi je - rekla je LunaDrvo mudrosti je upitalo Lunu kako se oseća zato što je ponovo učesnik ovog rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << programa, na šta je modna blogerka rekla da je stari deo Zadruge užasno podseća na njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.- Sve vreme čekam da će izaći neko iz prethodne grupe učesnika. Sve me podseća na njega. Svaki ćosak u ovoj prostoriji me podseća na njega. Gde god da pogledam nešto podseća na njega - rekla je Luna.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SHVATILA DA JE ULAZAK U ZADRUGU 2 BIO GREŠKA Luna Đogani nakon što se isplakala: TEŠKO MI JE

Izvor: Blic, 08.Sep.2018

Učesnica rijalitija "Zadruga 2", modna blogerka Luna Đogani, razgovarala je sinoć sa Drvetom mudrosti i otkrila mu kako se zaista oseća sada kada je ponovo deo ovog šou programa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.