Izvor: Press, 29.Avg.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PRIZNALA DA BI MOGLA PONOVO DA SE ZALJUBI U 'ZADRUZI 2': Nikad ne reci nikad, ali ljubav kao sa Slobom se sigurno neće ponoviti!

Modna blogerka je spremna za nove izazove.
Mlada modna blogerka i jedna od svakako najzapaženijih učesnica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Luna Đogani, spremna je da uđe i u drugu sezonu ovog šou programa i ponovo podigne javnost na noge. Ona je dobila podršku od svog bivšeg dečka iz Bele kuće, Slobodana Radanovića, koji je naglasio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bi voleo da Đoganijeva pokaže svoju pravu prirodu, da se ne nervira i da ne prihvata lično sva pitanja i provokacije. Baš sve to što je Sloba rekao ja ću pokušati da pokažem, on zna kakva sam ja, stvarno sam takva. Daleko sam od negativne osobe, pokušaću da ispravim greške iz prve "Zadruge", da se fokusiram malo više na sebe i da pokažem ljudima koji me vole zašto su me zavoleli. Naravno da mi je drago što mi je Sloba pružio podršku, hvala mu puno - rekla je Luna za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs. Mladu modnu blogerku smo pitali i da li bi ponovo mogla da joj se desi ljubav pred kamerama, što ona ovoga puta nije demantovala. Autor: Printscreen Youtube Neću da kažem ne, jer prošli put kada sam rekla "Nikad" desilo se sve što sam rekla da neću, tako da nikad se ne zna, ali ne razmišljam o tome i nije mi to nešto što bih sebi opet dozvolila. Mislim da takva ljubav ne bi mogla da se ponovi - istakla je Đoganijeva.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KIJA UHVAĆENA S FILIPOM MILETIĆEM: Postali su NERAZDVOJNI, ali pobednica Zadruge mu JAVNO ZAMERA na nedžentlmenskom potezu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018

Pobednica prve sezone rijalitija koji je srušio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, Zadruge, Kristina Kija Kockar, po napuštanju Bele kuće zaplovila je muzičkim vodama. Ona je ostvarila veliki uspeh svojim prvim singlom “Ne vraćam se na staro”, koji je snimila u saradnji sa grupom Ministarke....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.