LUKAŠENKO I PUTIN KAO BRAĆA ROĐENA: Nepokolebljivi kao nikad do sada doneli dogovor zlata vredan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:09

LUKAŠENKO I PUTIN KAO BRAĆA ROĐENA: Nepokolebljivi kao nikad do sada doneli dogovor zlata vredan!

Predsednik Belorusije i predsednik Rusije zajedno do kraja u svemu

Aleksandar Lukašenko, predsednik Belorusije, izjavio je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovorio da uvek budu pouzdan oslonac jedan drugom.

- Predsednik Rusije i ja smo se jasno dogovorili da ćemo uvek biti jedan drugom pouzdan prijatelj i oslonac. Konstatovali smo nepokolebljivu činjenicu da danas Rusija i Belorusija, Putin i Lukašenko, nemaju drugih prijatelja. Sećate se, davno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam rekao da će doći vreme kada ćemo ruski predsednik i ja stajati leđa uz leđa i odbijati napade. Tako je i bilo - rekao je Lukašenko na sastanku sa kolektivom Ministarstva unutrašnjih poslova Belorusije.

Beloruski predsednik je ponovo ukazao na naročitu prirodu odnosa Belorusije i Rusije i jedinstvo naroda te dve zemlje.

- Ruski narod - to su naši. To su dva stana gde samostalno žive dve porodice, ali koje su nikle iz zajedničkog korena - rekao je Lukašenko.

Kada se radi o odnosu Belorusije sa zapadnim državama, lider je istakao da je Belorusija svojim zapadnim kolegama pokazala da je "nezavisna, samouverena nacija".

- Nećemo nikome dozvoliti ni da popreko pogleda u našem pravcu. To smo pokazali na svim nivoima - poručio je Lukašenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.