LUDILO U INĐIJI: Rekao biciklisti da ne vozi sredinom puta, on izvadio pištolj i zapucao

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2021, 00:59

LUDILO U INĐIJI: Rekao biciklisti da ne vozi sredinom puta, on izvadio pištolj i zapucao

Kako je saopštio MUP, Milan T. se tereti za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Policija je u selu Ljukovo kod Inđije uhapsila Milana T. (73), koji je ranije već robijao zbog ubistva, a koji se sumnjiči da je iz pištolja pucao na meštanina (35) koji ga je prethodno upozorio da ne vozi bicikl sredinom kolovoza kako ne bi nastradao.

- Milan T. je vozio bicikl sredinom puta, krivudao i zanosio se, a za njim je na traktoru išao meštanin. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mladić mu je vikao da se pomeri ka strani puta, da ne ide sredinom jer bi neko mogao da ga udari i povredi - priča izvor za Kurir.

- Međutim, starca je to iznerviralo, stao je i počeo da se svađa sa mladićem. Psovao ga je, a kada ga je traktorista pitao zašto to radiš, okrenuo se, izvadio pištolj koji je nosio sa sobom i zapucao ka njemu - kaže izvor i dodaje da je Milan T. posle toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Pukom srećom, traktorista nije povređen.

- Milanu su brzo stavljene lisice na ruke, a kod njega je pronađen i pištolj iz koga je pucao sa dva metka. Inače, reč je o čoveku koji je dobro poznat policiji, on je ranije već robijao zbog ubistva - dodao je izvor i naveo da se sumnja da je bio pijan kada je nasrnuo na traktoristu.

Meštani Ljukova o uhapšenom nemaju reči hvale.

- Problematičan je i incidentan, opasan čovek. Svi se sklanjaju od njega - kažu meštani.

Nakon zadržavanja do 48 časova, Milan T. je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a rešenjem sudije za prethodni postupak određen mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.