LSV: Nedopustivo tolerisanje ekstremista koji su upali na Kolarac

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Nedopustivo tolerisanje ekstremista koji su upali na Kolarac

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlla je danas pitanje nadležnima u beogradskoj policiji zašto je grupi od 20 osoba u majicama sa nacionalističkim simbolima dozvoljen upad u "Kolarac" na predstavu "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo". Članak LSV: Nedopustivo tolerisanje ekstremista koji su upali na Kolarac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Borović: Prekidanje predstave zaslužuje prekršajne prijave

Izvor: Danas, 13.Jul.2019, 07:52

Predstava je javni skup i svako remećenje je prekršaj, kaže za Danas advokat Borivoje Borović, upitan o pravnoj kvalifikaciji incidenta koji je prekinuo predstavu "Srebrenica: Kad mi ubijeni ustanemo". Članak Borović: Prekidanje predstave zaslužuje prekršajne prijave se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.