LOZOVAČA ALBANCA IZ ORAHOVCA ODNELA JOŠ JEDAN ŽIVOT: Četvrti Srbin umro zbog trovanja rakijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 17:55

LOZOVAČA ALBANCA IZ ORAHOVCA ODNELA JOŠ JEDAN ŽIVOT: Četvrti Srbin umro zbog trovanja rakijom

Todić je sinoć hitno prebačen u bolnicu u Prištinu nakon što je pao u komu i u potpunosti oslepeo.

Zoran Todić iz Čaglavice kod Prištine preminuo je jutros u prištinskoj bolnici zbog, kako lekari sumnjaju, trovanja metil alkoholom, potvrdili su članovi njegove porodice.

- Lekari su pokušali sa reanimacijom, ali je smrt nastupila jutros nešto pre 11.00 časova - rekao je jedan od članova porodice.

Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde će biti urađena obdukcija i utvrđen uzrok smrti.

Todić je četvrta žrtva trovanja metil alkoholom u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u ovoj sedmici.

Braća Bratislav i Dragan Đorić koji su preminuli usled trovanja metil alkoholom biće sahranjeni danas u Prilužju u opštini Vučitrn.

- Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti trovanje metil alkoholom - rekao je koordinator Srpske liste za opštinu Vučitrn Milan Kostić.

U Prilužju je prethodno zbog trovanja metil alkolom preminuo i Miodrag Bojković, dok su Miodrag Mitrović i još jedno lice iz Gračanice prebačeni u Klinički centar u Nišu.

Svi oni su kupovali "rakiju lozovaču" od jednog Albanca iz Orahovca po ceni od 1,6 evra po litru.

Policija je pokrenula istragu, ali još nema konkretnih rezultata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.