LONČAR PRIMIO KINESKU VAKCINU: Treba vam samo dva minuta, nije me ni bolelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:16

LONČAR PRIMIO KINESKU VAKCINU: "Treba vam samo dva minuta, nije me ni bolelo"

Lončar se vakcinisao kineskom Sinofarm vakcinom.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar primio je danas u 11 sati na Institutu za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" vakcinu protiv korona virusa. Posle ministra zdravlja, vakcinisao se i pokrajinski sekretar za zdrastvo Zoran Gojković. Obijica su primila kinesku Sinofarmovu vakcinu.

Dok je trajala priprema za vakcinu, ministar je rekao da je za celu proceduru potrebno svega dva minuta, i da građani sve to mogu da vide.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lončar je rekao da su i on i Gojković primili kinesku vakcinu protiv korona virusa.

- Pokušajte da iskoristite priliku, imamo šansu da se izborimo sa koronom. Ovo je jedini način da se vratimo normalnom životu, to jeste naš cilj, zato još jednom sve pozivamo da se vakcinišu - rekao je Lončar.

Lončar je na pitanje kako se oseća rekao:

- Vidite, tu sam među vama. Nije ništa bolelo, ako vas to interesuje - kazao je ministar i rekao da niko nema razloga za strah.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.