LJUDI, NE VRAĆAJTE SE IZ GRČKE! UPRKOS STRAHOVITOM NEVREMENU: Turističke agencije nisu u obavezi da vam vrate pare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUDI, NE VRAĆAJTE SE IZ GRČKE! UPRKOS STRAHOVITOM NEVREMENU: Turističke agencije nisu u obavezi da vam vrate pare (FOTO)

Vanredna situacija je ukinuta

Turističke agencije nisu dužne da onima koji su se zadesili na letovanju u Grčkoj tokom razornog nevremena vrate novac, izjavio je danas direktor Jute Aleksandar Seničić.

On je istakao da je ta organizacija pozvala sve svoje članice da turistima koji su protekle noći bili u područjima zahvaćenim nevremenom izađu u susret u smislu pomoći, ali ne i povraćaja novca.

- Agencija nema obavezu da povrati novac, otklonjene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sve prepreke za odmor, jer su putevi raščišćeni - rekao je Seničić.

Prema njegovim rečima, agencije ne mogu da turistima obezbede novi smeštaj, jer su već platili prvi.

Vanredna situacija koja je proglašena sinoć za područje Nea Mudanje i dela Halkidikija biće ukinuta večeras.

- Apelujemo na agencije članice udruženja da shodno standardima poslovanja članica YUTA budu maksimalno na usluzi svojim korisnicima usluga i da ukoliko data situacija zahteva iznađu nabolje rešenje u zajedničkom interesu - navedeno je u dopisu koje je udruženje poslalo svojim članicama.

Seničić je naveo da se Juta obratila kolegama u Grčkoj turističkoj organizaciji i Ministarstvu turizma Grčke.

On je dodao da oni koji nisu na letovanje otišli preko agencija moraju da kontaktiraju Konzulat Srbije u Grčkoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Turističke agencije NISU U OBAVEZI da vam VRATE PARE uprkos strahovitom nevremenu

Izvor: RTV Pink, 11.Jul.2019

Agencije nisu dužne da onima koji su na letovanju u Grčkoj tokom razornog nevremena vrate novac, izjavio je danas direktor Jute Aleksandar Seničić.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.