LJUBAV PREMA KLUBU: Navijači Bajerna zakupili sprat na soliteru da bi gledali meč protiv CSKA

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV PREMA KLUBU: Navijači Bajerna zakupili sprat na soliteru da bi gledali meč protiv CSKA

Navijači Bajerna su zakupili ceo sprat jednog solitera pored stadiona i gledali utakmicu uživo

MOSKVA - Navijači Bajerna zakupili su jedan sprat na soliteru pored stadiona "Himki arena" u Moskvi da bi gledali meč drugog kola Lige šampiona protiv CSKA.

Utakmica je igrana pred praznim tribinama stadiona Himki, ali su se navijači dva tima snalazili da bi bodrili svoje ljubimce. Navijači CSKA okupili su se na ulici pored njega i glasnim navijanjem bodrili igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ruskog kluba, koji su na terenu čuli pristalice svog tima.

Sa druge strane, oko 70 navijača Bajerna, koji su doputovali u glavni grad Rusije, snašli su se i gledali meč. Oni su zakupili ceo sprat jednog solitera pored stadiona i gledali utakmicu uživo.

Bajern je pobedio 1:0.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.