LJIMAJ OTKRIO KO SU TERORISTI: Bez njih ne bi bilo ni zločinačke OVK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 00:26

LJIMAJ OTKRIO KO SU TERORISTI: Bez njih ne bi bilo ni zločinačke OVK!

Svi su odgovorni za pojedinačne akcije posle 12. juna

Predsednik Socijaldemokratske inicijative Fatmir Ljimaj je govoreći o optužnici Specijalnog suda protiv Hašima Tačija, Kadrija Veseljija, Jakupa Krasnićija, Redžepa Seljimija i drugih rekao je da oni ne predstavljaju sebe već događaje iz 1998-1999. godine, prenosi Reporteri.

Ljimaj je naglasio da bez Tačija, Veseljija, Krasnićija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Seljimija ne bi bilo OVK.

- Ne zaboravite kada razgovarate o tim ljudima, Tači i Krasnići su u Hagu, ne zbog svog političkog predstavljanja, već zbog događaja iz 1998. i 1999. Nepravedno je i licemerno suditi tim ljudima prema njihovom ponašanju u politici u posleratnim godinama. Bez njih ne bi bilo OVK, bez OVK ne bi bilo slobode - rekao je Ljimaj u emisiji "Debata" na RTK, odgovarajući na pitanje šta misli o svima onima koji "haraju" od hapšenja Specijalnog suda, navodi Reporteri.

Govoreći o posleratnim ubistvima, Ljimaj je rekao da se niko ne može pozvati na OVK posle 12. juna.

- i niko ne može biti pozvan u ime OVK za akcije preduzete posle 12. juna - rekao je Ljimaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.