LEKARI STRAHUJU OD NOVE OPASNOSTI: Darkovi roditelji pola sata bili UZ SINA, evo šta PRETI Laziću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKARI STRAHUJU OD NOVE OPASNOSTI: Darkovi roditelji pola sata bili UZ SINA, evo šta PRETI Laziću!

Nove informacije iz KBC Zemun.

Darko Lazić, koji se deset dana leži u KBC Zemun posle teške saobraćajne nesreće, svakim danom je sve bolje iako trpi velike bolove zbog teških povreda koje je zadobio, a njegovi roditelji su svakodnevno uz njega i daju mu podršku.

Otac Milan i majka Branka svakodnevno posećuju sina, a sve do danas je i verenica Marina dolazila kod Darka. Danas je prvi dan kako nije došla da ga vidi. Roditelji su se na Intenzivnoj nezi zadržali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pola sata, a kada su izašli, nisu bili raspoloženi da razgovaraju.

Kako je rečeno u KBC Zemun, posete su veoma rigorozne i ograničene zbog virusa koji trenutno vlada, pa moraju biti veoma oprezni jer je stanje pevača sad izloženo raznim infekcijama i ne bi smeo dodatno da bude izložen virusima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DARKOVI RODITELJI POLA SATA PROVELI U BOLNICI Ograničene poste pevaču, zbog opasnosti koja preti

Izvor: Blic, 02.Nov.2018

Roditelji Darka Lazića i danas su rano ujuturu stigli u bolnicu kako bi posetili svog sina koji je svakim danom sve bolje, kako kažu lekari iz KBC Zemun. Danas će im biti saopštena odluka sa konzilijuma koji je u toku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.