LEGIJA KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: Detalj dok drži pušku otkriva drugo lice nekada žestokog momka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 22:25

LEGIJA KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: Detalj dok drži pušku otkriva drugo lice nekada žestokog momka (FOTO)

Jedan od najozloglašenijih srpskih kriminalaca sigurno je začudio sve one koji su ovu sliku videli.

Žestoki momak sa ulica Beograda, legenda devedesetih, neko koga se plaše i koga poštuju. Koji god epitet da mu dodelimo, Milorad Ulemek poznatiji kao Legija nije pokazivao svoju nežniju stranu. No sada je isplivala fotografija koja nas je blago rečeno, zbunila.

Na instagram profilu "Legende devedesetih" podeljenja je slika Legije, koji u jednoj ruci drži pušku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u drugoj ružu.

U maskirnoj uniformi, vojničkim bojama ofarbanog lica i sa grmom ruža uz sebe, jasno je da fotografija nastala za vreme neke borbe.

Milorad Ulemek Legija #legenda #miloradulemek #legija

A post shared by KNELE - JEDAN JEDINI (@legende.devedesetih) on Feb 13, 2017 at 5:40am PST

Milorad Ulemek Legija, nekadašnji lider JSO, poznate pod imenom "Crvene beretke", služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.