LEDENI DAN PRED NAMA Najviša dnevna -1 stepen, a evo kada nas očekuje OTOPLJENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENI DAN PRED NAMA Najviša dnevna -1 stepen, a evo kada nas očekuje OTOPLJENJE

I u Beogradu će biti oblačno i hladno, uz slab vetar i temperaturu od -4 do -2 stepena

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većem delu mestimično slab sneg, uveče i noću prestanak snega, na severu uglavnom suvo uz zadržavanje magle veci deo dana i uz slab vetar slab severni i severozapadni.

Najniža temperatura od -9 do -2, najviša u većini mesta od -4 do -1, u Timočkoj Krajini 2 stepena, saopstio je Republički hidrometerološi zavod.

. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U sredu ujutro hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimicno maglovito, a u toku dana malo toplije, posle podne delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno oblačno i jos malo toplije, ponegde slaba kiša i susnežica, u planinama slab sneg, u kosavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U noćnim i jutarnjim satima ponegde se kiša lediti pri tlu, a od subote toplije, ponegde sa slabom kišom, dok će se sneg u nižim predelima otapati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.