LEČIĆU IZBLEDELO SEĆANJE! Nije mogao da se seti Merime Isaković - Ne znam ko je ona, zašto me optužuje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 19:17

LEČIĆU IZBLEDELO SEĆANJE! Nije mogao da se seti Merime Isaković - "Ne znam ko je ona, zašto me optužuje?"

Lečić ne prestaje da se oglašava

Glumac Branislav Lečić, nakon optužbi bivše koleginice Merime Isaković da ju je silovao 1978, kada je imala 18 godina, požalio se prijateljima da u prvom trenutku nije mogao da se seti ko je ona.

Kako se saznaje, Lečić je bio veoma iznenađen njenom izjavom, pa se zapitao ko je ta žena i zašto ga je sada prijavila. Podsetimo, Lečića je za silovanje nedavno optužila i glumica Danijela Štajnfeld.

Putevi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razišli

- Leka je rekao da nije prepoznao nekadašnju koleginicu Merimu. U momentu kada je video njenu priču na naslovnim stranama svih medija, kako nam je objasnio, od šoka nije mogao odmah da se seti, jer ona sada potpuno drugačije izgleda, živi u inostranstvu i odavno se ne bavi glumom - prenosi jedan od Lečićevih prijatelja šta im je on ispričao i dodaje: Poslednji put su se, kako je izjavio, videli pre mnogo godina, a njihovi životni i poslovni putevi odavno su se razišli. Inače, Merima je početkom osamdesetih doživela saobraćajnu nesreću posle koje je ostala nepokretna i prestala je da se bavi glumom. Karijeru je nastavila kao klinički psiholog i sredinom devedesetih se odselila na Novi Zeland gde i sada živi.

 Razgovor u MUP - Prošao poligraf

Lečić je pre mesec dana, u sklopu predistražnog postupka koji se vodi nakon navoda Danijele Štajnfeld, dao izjavu u svojstvu građanina u Policijskoj stanici "29. novembar", gde je i poligrafski testiran na lični zahtev.

- On je poligrafsko ispitivanje prošao, a raspitivao se da li će i Štajnfeldova na isti način biti ispitana, pošto je objasnio da samo jedno od njih dvoje govori istinu - rekao je tada naš izvor iz istrage.

Sagovornik kaže da je Lečiću tog dana pozlilo.

- Razmišljao je i da se obrati lekaru nakon novih i teških optužbi, ali je rekao da će nastaviti borbu. Lečić, prema rečima našeg sagovornika, prikuplja dokaze za odbranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.