Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 21:36

LAŽNA DRŽAVA SE RASPADA KAO KULA OD KARATA! Građani izgubili poverenje u Aljbina Kurtija - počeo masovni egzodus mladih

Žestoke kritike na račun lažnog premijera

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići, povodom godišnjice održavanja parlamenatrnih izbora na Kosovu i Metohiji, napisao je na Fejsbuku da "vlada Aljbina Kurtija" nema viziju, program niti dnevni red, već samo propagandu iako je na izborima odnela ubedljivu pobedu.

Krasnići je dodao da su građani imali veliko poverenje u Samoopredeljenje i da su verovali u vladu koju je formirao njihov predsednik Aljbin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kurti ali da su to poverenje posle godinu dana izgubili, piše Reporteri..

- Sa formiranjem vlade Aljbina Kurtija, građani su verovali u korak napred, dajući veliku podršku Samoopredeljenju u nadi da će život na Kosovu biti bolji. Međutim, ekonomija za koju se glasno govori da je slobodna i pravedna je stagnirala i ne uspeva da se pokaže kao takva.

Obrazovanje koje je obećano da će biti konkurentno, nastavlja da bude konkurentno samo kao novčana vrednost na tržištu znanja. Nije pokrenut nijedan razvojni projekat, a Vlada je sprečila pokretanje projekata razvoja privatnog sektora.

Cene su porasle i otežale život građanima, dok su plate smanjene, a kosovskim porodicama su nedavno naplaćivani skupi računi za struju - napisao je Krasnići.

On je dodao da je tokom ove godine počeo masovni egzodus mladih sa Kosova, ali da se ipak nada da Kurtijeva vlada neće naneti nenadoknadivu štetu Kosovu i Metohiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.