TI SI ČISTO ZLO Dečko ju je prevario dok je bila trudna, a njena OSVETA razbesnela je sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 19:40

"TI SI ČISTO ZLO" Dečko ju je prevario dok je bila trudna, a njena OSVETA razbesnela je sve (VIDEO)

U kovanju opakog plana imala je i pomoć.

Korisnica TikToka, Tea Lovridž, na svom profilu podelila je snimak na kojem tvrdi da je otkrila da ju je dečko prevario, a zatim navodi i kako mu se zbog toga osvetila. Način na koji je to uradila mnogi su opisali kao čisto zlo.

Tea navodi da je saznala da ju je partner varao za vreme trudnoće, i to sa bivšom devojkom, za koju kaže da je bila ta koja je pravila dramu u njihovoj vezi.

Ubrzo nakon što je saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovu prevaru, otišao je u zatvor.

##stitch with @colinrea ##fyp ##petty ##pettytiktok ##babydaddy

♬ original sound - user5421253010991

- Dok je bio u zatvoru pisala mu je sve vreme, želela je da shvati šta se sa njim desilo, bila je zbinjena jer joj se nije odazivao na poruke. Umesto da kažem šta se zaista dogodilo, poslala sam joj poruku i rekla da je on mrtav - rekla je Tea u video snimku, ali nije se zaustavila na tome.

Njegovu sestru ubedila je da učestvuje u kovanju plana. Usudila se čak i da mu održi lažnu sahranu, nakon koje je slala fotografije sa sprovoda.

- Prošle su tri godine, a ona i dalje misli da je mrtav - kroz podsmeh otkriva Tea.

Njegova bivša supruga na svom Fesjbuk profile svake godine na dan njegove "sahrane" objavljuje fotografije, odajući mu na taj način počast, i ostavljajući komentare da je skrhana činjenicom da nije bila tamo da mu pomogne.

Otkad je postavljen, video je prikupio više od 1,1 milion lajkova i skoro 16.000 komentara, uglavnom negativnih na račun Teinog ponašanja i njenog uvrnutog plana.

- Ovo je čisto zlo... Po mom mišljenju sestra je u istoj meri odgovorna koliko i ova žena - stoji u komentarima ispod video snimka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.