Kuma Vera otkrila detalje POSLEDNJEG RAZGOVORA sa Jelenom: Bila je zadihana, sve je kratko trajalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuma Vera otkrila detalje POSLEDNJEG RAZGOVORA sa Jelenom: Bila je zadihana, sve je kratko trajalo

Otkriveni, do sada nepoznati, detalji poslednjeg dana života Jelene Marjanović

Kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić, koji su saslušani u nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića, dali su alibi osumnjičenom i potvrdili njegovu odbranu koju je ranije izneo pred zamenikom tužioca.

Kuma Vukomanović, koja je praktično živela sa Marjanovićima u Borči, u svom iskazu detaljno je govorila o suboti, 2. aprilu, poslednjem danu u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokojne Jelene.

Svi zajedno pili kafu

- Došla sam to jutro u kuću Marjanovića, oni su mi kao porodica. Zorica je bila budna, svi ostali su spavali. Sećam se da smo probudile Uroša, jer je tog dana trebalo da polaže vožnju. U međuvremenu je ustao i Vladimir, pa smo on, Zorica i ja pili kafu. Uroš se vratio u 13.10, a znam jer sam slučajno pogledala na sat, bio je srećan jer je položio vožnju. Znam da je ušao u sobu kod oca i pokojne Jelene i da im je rekao da je položio. Tada su i oni ustali, pili smo kafu zajedno i sećam se da je Jelena rekla da dete treba da časti, svi su mu dali pare i Uroš je otišao u kafić da časti društvo – ispričala je Vera Vukomanović.

Ubrzo potom, Jelena, Zoran, i Jana spremili su se i izašli da prošetaju Janu i da pokojna pevačica ode na trčanje.

- Kada su oni otišli, Zorica me je zamolila da joj skinem neki žulj na nozi, a pošto je to uglavnom radila Jeca, pozvala sam je da je pitam gde stoji nožić. Sada znam da smo taj razgovor vodile u 16.42. Bila je zadihana, razgovor je tekao kratko, rekla mi je da trči i zamolila me da završim ručak koji je ona prethodno stavila da se kuva – ispričala je kuma koja je najverovatnije poslednja razgovarala sa Jelenom.

Nedugo posle razgovora koji su vodile, Vladimir im je sav usplahiren saopštio da ga je zvao Zoran i da je „Jeca nestala“. On i Miloš su, prema njenim rečima, odmah otišli na nasip kod Zorana.

Prema njenom svedočenju, u narednih nekoliko sati nestanak je prijavljen policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.