Kuma Jelene Marjanović OSTAJE IZE REŠETAKA, određen joj PRITVOR DO 30 DANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuma Jelene Marjanović OSTAJE IZE REŠETAKA, određen joj PRITVOR DO 30 DANA!

Vera Vukomanović (62) neće se braniti sa slobode zbog mogućeg uticaja na svedoke

Veri Vukomanović (62), kumi pokojne Jelene Marjanović, posle saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, određen je pritvor do 30 dana. Njeno puštanje i odbrana sa slobode nisu bili mogući jer se smatra da bi u tom slučaju moga da “izvrši uticaj na svedoke”.

Policija je uhapsila kumu pevačice, ubijene na nasipu u Borči, zbog postojanja osnova sumnje da je sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovanje isprava.

Ona se, koristeći falsifikovano ovlašćenje, navodno izdato od M. V., odrekla u RGZO prava na žalbu.

Time je omogućila saučesniku da se, uz pomoć falsifikovanog kupoprodajnog ugovora, uknjiži kao vlasnik katastarske parcele na Zvezdari.

Inače, gospođi Vukomanović ovo nije prvi put da je dovedena pred lice pravde. Ona je jedan od glavnih svedoka odbrane Zorana Marjanovića, više puta je privođena, a u neprilike je upadala i zbog Zoranove majke.

Kuma porodice Zorana Marjanovića, u martu 2018.godine privedena je na saslušanje i zbog spora za neplaćeni račun za struju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.