Izvor: Blic, 31.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kum optužio Marka Bastaća da ga je udarao pesnicama, mučio i davio jer mu nije doneo kovertu, Bastać demantuje

Lazar Lešnjak, venčani kum predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik, optužio ga je za mučenje i fizičko prebijanje. Prema njegovim rečima, Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BASTAĆ TVRDI DA JE NEVIN, A ODBIJA POLIGRAF: Ne pada mi na pamet da idem na takve stvari!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2019

Marko Bastać, koga je venčani kum Lazar Lešnjak optužio za mučenje i fizičko maltretiranje i brojne koruptivne radnje, izjavio je danas da uprkos optužbama ne želi da se podvrgne poligrafskom testiranju.

Nastavak na Kurir...

Vučić o optužbama kuma Marka Bastaća: Suviše je sve to ozbiljno da bi bilo zataškano

Izvor: Blic, 31.Okt.2019

Nemam nikakvih sumnji da je ovo što je gospodin Lešnjak rekao istina. Nikada čovek ne bi rekao nešto tako da to nije istina, ocenio je večeras predsednik Aleksandar Vučić, govoreći o optužbama na račun predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, koga je kum Lazar Lešnjak optužio za mučenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.