Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kućna pomoćnica pozvana je da radi kod važnog klijenta, a onda su stvari počele da postaju SVE ČUDNIJE I ČUDNIJE (VIDEO)

Kućne pomoćnice vrlo često dolaze u domove klijenata, ne znajući kakav ih posao očekuje. Za Kjaru Simons, jedno od najčudnijih iskustava za jednu kućnu pomoćnicu zabeleženo je na kameri.

Ona je majka troje dece i nije imala nijedan slobodan dan duži niz godina. Kjara toliko naporno radi da je bila u više navrata hospitalizovana zbog iscrpljenosti.

Kada je Kjara rekla svome šefu da treba da radi kod jednog jako bitnog klijenta, došla je potpuno spremna za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posao koji je čeka. Tada je sve postalo veoma čudno.

Žena koja ju je dočekala u kući je rekla kako planiraju veliku zabavu te noći, i kako je ona u žurbi sama očistila kuću. Ipak, rekla je Kjari kako treba još neke stvari da uradi. Tada ju je zamolila da isproba večeru od sedam jela koju je napravio profesionalni kuvar Mani Slomovits.

Zatim su stvari postale još čudnije. Otvorila je vrata i zatekla dva masera, koji su je zatim izmasirali. Da bi stvari nastavile da budu čudne, vlasnica kuće je počela da čisti još više.

Nakon ovoga, žena je otpratila Kjaru do glavne spavaće sobe i ponudila joj odeću i nakit da izabere. Tada je Kjara ponovo otišla da otvori ulazna vrata, i zatekla je kutije. Kutije su bile pune njenih stvari. Šokirana je odlučila da izađe i konačno je saznala šta se zapravo dešavalo. Naravno, nije uspela da zadrži suze.

Zadnja vrata kombija za selidbu su se otvorila i cela njena porodica je uzviknula “Iznenađenje!”.

Jedan od radnika je bio Greg Benson, voditelj emisije “Prank it forward”. Rekao je Kjari kako je uz pomoć sponzora uspeo da kupi i renovira ovu kuću za nju, bez ikakvih troškova za nju ili njenu porodicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.