Kucao na kućni broj 7, pa PREBIO ženu koja je otvorila! Krenuo da beži, al se vratio po JOŠ, počeo HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kucao na kućni broj 7, pa PREBIO ženu koja je otvorila! Krenuo da beži, al' se vratio po JOŠ, počeo HOROR

Komšije u šoku

Meštani Slavonskog Broda od sinoć su u strahu nakon što je oko 20.30 časova nepoznata osoba pokušala da provali jednu od kapija u Ulici sv. Florijana. Napadača je oterao lavež pasa, ali je on odmah uleteo u dvorište kod komšija i počeo sve da lomi. Potom je otišao do kućnog broja 7 i pokucao na vrata.

Pročitajte i:

Jedna od dve žene koje žive u kući otvorila je vrata i, kako pišu lokalni mediji, odmah je krvnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadnuta. Dobila je teške udarce po telu. Nepoznati napadač je tad izleteo iz dvorišta, ali se ponovo vratio i teško povredio i drugu ženu koja živi u kući.

– Pozvao sam prvo policiju u 21.07, a onda i hitnu nakon toga. Vrlo brzo su došli. Obe komšinice su brutalno pretučene. Imaju hematome, nisam ni znao da tako loše izgledaju. U hodniku ima krvi po podu, nameštaj je razbacan, posude za cveće razbijene - rekao je prvi komšija kojem je napadač takođe uleteo u dvorište.

– Čovek ne očekuje ovako nešto i nije pripremljen. Živimo u centru grada i jednostavno za tako nešto nikada nisi spreman. Živeti u strahu nije ugodno. Čovek nije ništa ukrao, ali u šoku smo zbog komšinica koje žive same u kući - priča drugi komšija.

Iz policije se još nisu oglasili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.