Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuća je bila najobičnija ŠUPA, a danas tu živi poznata voditeljka "Dnevnika"!

Voditeljka TV Pinka, Tanja Rađenović, svoju oazu mira pronašla je van centra grada u kući koja je okružena zelenilom i koja je danas sve što jednoj porodici treba. Ta kuća bila je oronula i trošna, a sada izgleda kao kuća iz snova.

Poznato TV lice u toj kući živi sa suprugom Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom. Voditeljkin dom pun je cveća, čuje se cvrkut prica, a ima i dva psa. Ipak, ona i njen suprug su se dobro pomučili da sve dovedu do savršenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - rekla nam je voditeljka. Ostale fotografije ove kuće pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.