Krvnici se ne smiruju: Izvršen atentat na ministra Donjecke Narodne Republike

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvnici se ne smiruju: Izvršen atentat na ministra Donjecke Narodne Republike

Dve bombe eksplodirale u centru Donjecka

U Donjecku je izveden atentat na ministra za prihode i prikupljanje poreza samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandra Timofejeva, saopštio je Sputnjiku izvor u policiji DNR.

- Odjeknule su dve eksplozije, izvršen je atentat na ministra za prihode i prikupljanje poreza DNR Aleksandra Timofejeva. On se nalazi u kritičnom stanju - rekao je neimenovani izvor.

#DNR Minister of Revenue Alexander Timofeev gravely >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << wounded due to a car bomb in #Donetsk.https://t.co/EEPT57xFh9 pic.twitter.com/LHi8YI3Rwm

— Enrico Ivanov ☦ (@Russ_Warrior) 23. септембар 2017.

Ranije je saopšteno da je u centru Donjecka, na Trgu mira, odjeknula eksplozija. Na licu mesta se nalazi policija. Prema preliminarnim podacima, u eksploziji je ranjeno osam osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.