Krstajić morao pod nož

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić morao "pod nož"

Selektor Srbije podvrgnut je u ponedeljak lakšem operativnom zahvatu.

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, ali i predsednik Radnika iz Bijeljine, učesnika Premijer lige Bosne i Hercegovine, operisan je u ponedeljak ujutru na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Ova vest prvo je objavljena na Facebook prezentaciji Radnika.

"Reč je o lakšem operativnom zahvatu. Kolektiv FK Radnik svom predsedniku želi brz oporavak i povratak redovnim radnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aktvnostima".

MONDO je tim povodom kontaktirao pres službu Fudbalskog saveza Srbije, a rečeno nam je da je u pitanju rutinska hirurška intervencija na nosu i da nema nikakvog razloga za brigu.

Moguće je da je taj zdravstveni problem bio razlog što Krstajić u četvrtak nije bio na "Crveno-plavoj večeri" banjalučkog Borca, na kojoj je bio najavljen kao jedan od gostiju. Tom prilikom je predsednik FSS Slaviša Kokeza prokomentarisao glasine o "izvesnoj" promeni na klupi nacionalnog tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.