Krivokapić upozorio građane Crne Gore: Slavite pobedu u svojim domovima, režimski provokatori žele da izazovu nerede

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 00:42

Krivokapić upozorio građane Crne Gore: Slavite pobedu u svojim domovima, režimski provokatori žele da izazovu nerede

Lider koalicije Mir je naša nacija, Aleksa Bečić, pozvao je građane da u svojim domaćinstvima slave pobedu, i ne nasedaju na provokacije

Lider koalicije Za budućnost Crne Gore, Zdravko Krivokapić pozvao je građane, koji slave na ulicama širom Crne Gore, da se vrate svojim kućama i u njima nastave slavlje".

- Zbog proverenih informacija da značajan broj plaćenih provokatora pokušava da izazove incidente i nemile događaje, kako u Podgorici tako i u drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradovima Crne Gore, pozivamo građane da se vrate svojim kućama i u njima nastave slavlje. Ne smemo dozvoliti bilo kakav izgovor odlazećem režimu da opovrgne neporecive rezultate izbora i narodnu volju - navodi se na Facebook stranici Zdravko Krivokapić - Za budućnost Crne Gore.

.

On je apelovao da i ostali politički suubjekti pozovu svoje birače na uzdržanost, jer kako je kazao Udba ubacuje provokatore koji izazivaju međunacionalne tenzije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.