Kriv je Tramp, on je napravio haos

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 06:26

"Kriv je Tramp, on je napravio haos"

Vašington -- Kris Valas, novinar Foks njuza koji je bio voditelj tokom debate predsednika Donalda Trampa i njegovog protivkandidata Džoa Bajdena, okrivio Trampa za haos.

Valas je u jednom intervjuu u četvrtak rekao da misli da Tramp "snosi glavnu odgovornost za ono što se dogodilo".

"Ja sam ispekao ovaj divan ukusan kolač, a onda ga je predsednik zgazio", rekao je on.

Ističe da je to za njega bilo frustrirajuće, prenosi CNN.

"Bilo je frustrirajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što sam se naporno trudio da pripremim za ozbiljnu debatu, a još više frustrirajuće i još važnije za američke građane zato što nisu dobili debatu kakvu su zaslužili", objasnio je on.

Valas, koji je rekao da je želeo da se ranije umeša u debatu koju je gledalo 65 miliona Amerikanaca, opisao je tu propuštenu priliku kao "gubitak za zemlju".

Na pitanje da li je ponovo pogledao debatu, odgovorio je: "Oh, ne. Oh, zaboga, ne. To nije bilo nešto što želim ponovo da vidim".

Američka Komisija za predsedničke debate saopštila je da će uvesti "nove alate" kako bi uvela red u naredne debate predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Džoa Bajdena, nakon što je prva prošla u lošoj atmosferi sa puno optužbi i upadanja u reč.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVINAR FOKS NJUZA O TV DUELU TRAMPA I BAJDENA: Okrivio američkog predsednika za haotičnu debatu

Izvor: Kurir, 02.Okt.2020

Novinar Foks njuza Kris Volas, koji je moderirao prvu debatu kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i Džoa Bajdena, okrivio je aktuelnog lidera države za "haotičnu debatu".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.