Domingo o optužbama: To su kulturne razlike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domingo o optužbama: To su kulturne razlike

Operski pevač Plasido Domingo (79) rekao je, povodom optužbi koje su podignute protiv njega zbog seksualnog uznemiravanja, da se radi o kulturnim razlikama između zemalja, kao i da postoje mesta gde danas ženama ne može ništa da se kaže.

On je u intervjuu za El Pais kazao da je u Španiji drugačije nego na mestima iz kojih su grupe koje ga optužuju.

On je kazao i da optužbe protiv njega nemaju smisla, kao i da nikada nije povredio nijednu ženu, niti je ikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prekoračio svoja ovlašćenja.

Prema Domingovim rečima, kada ste u sukobu sa medijskim organizacijama šanse da izgubite su veoma velike.

Upitan kako to da ga 20 žena na različitim mestima optužuje za istu stvar, Domingo kaže da je ovih dana lako da budete protiv nekoga koga ne volite.

"Ako imate nešto protiv ove osobe, obavestite nas. I zaplet je osmišljen", rekao je Domingo.

Komentarišući izjavu koordinatora Opere u Los Anđelesu da se trudio da ne stavlja devojke u sobu sa Domingom zbog proba, on je rekao da je to najveća kleveta od svih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.