Kristijan Golubović traži uslovni otpust

Izvor: RTS, 20.Nov.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović traži uslovni otpust

Kristijan Golubović ponovo je podneo molbu za uslovni otpust iz zatvora nakon što je izdržao dve trećine zatvorske kazne od osam godina na koju je osuđen zbog preprodaje heroina.
To je treća molba Kristijana Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine.
Sednica Višeg suda na kojoj će se odlučivati o novoj molbi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zakazana je za četvrtak 22. novembar, rečeno je Tanjugu u tom sudu.
Puna kazna Goluboviću ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.
Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.
Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.
Peta molba za odlaganje izvršenja kazne je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.
Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji" koji je snimljen početkom devedesetih godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.