Krio kesice kokaina i marihuane u džepovima i koferu

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krio kesice kokaina i marihuane u džepovima i koferu

Gradina -- Carinici su, na izlazu graničnog prelaza Gradina, zaplenili manju količinu marihuane i kokaina.

Oko 20 grama ovih narkotika pronađeno je kod jednog od trojice putnika BMW nemačkih registarskih oznaka, koji su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave za kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Međutim, najpre je u džepu suvozača, 36-godišnjeg turskog državljanina, pronađena kesica praškaste materije, najverovatnije kokaina. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Potom je i u koferu među garderobom pronađena još jedna kesica sa osušenom biljnom materijom za koju se sumnja da je reč o marihuani.

To što je putnik rekao da se radi o narkoticima za lične potrebe, ne oslobađa ga odgovornosti. Zajedno sa kesicama droge predat je u dalju nadležnost policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.