Kremlj: Ništa neće baciti senku na Vučićevu posetu Moskvi

Izvor: Press, 22.Nov.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Ništa neće baciti senku na Vučićevu posetu Moskvi

Kremlj se raduje predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji i nada se da ništa neće da baci senku na nju, izjavio je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.
Foto:blic
- Potvrđujemo da su u toku pripreme za tu posetu i radujemo joj se. Verujemo da je ona izuzetno važna. Svesni smo činjenice da postoje određene strane koje bi volele unapred da prekinu tu posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i ubeđeni smo da to neće moći da učine - rekao je Peskov, prenosi "Tass".

Kako je rekao, ta poseta će biti značajna, produktivna i još jednom će potvrditi partnerski odnos Srbije i Rusije.
Kako se navodi, Vučić će u Rusiju doputovati 4. decembra.
Sve ovo dešava se samo nekoliko dana nakon što je "Blic" prvi pisao o snimnku na kome se vidi ruski obaveštajac Gregorij Kleban, kako daje novac jednom srpskom oficiru.
Bezbednosno informativna agencija (BIA) je potvrdila autentičnost snimka.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Peskov: Radujemo se Vučićevoj poseti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2019

U Kremlju se raduju predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji i nadaju se da ništa neće baciti senku na nju, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov. Izjava Peskova data je dan nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije, održane u Beogradu povodom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.