Kremlj: Nećemo tolerisati nikakve ultimatume iz SAD

Izvor: B92, 05.Feb.2021, 12:45

Kremlj: Nećemo tolerisati nikakve ultimatume iz SAD

Kremlj je komentare američkog predsednika Džozefa Bajdena od prethodnog dana ocenio kao „agresivnu, nekonstruktivnu“ retoriku.

Iz Kremlja dodaju da neće tolerisati nikakve ultimatume od strane SAD, prenosi Rojters.

"Na našu žalost, ovo je veoma agresivna, nekonstruktivna retorika“, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je takođe rekao da se Kremlj, međutim, nada da bi između dve zemlje i dalje mogao da bude uspostavljen koristan dijalog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada se njihovi interesi poklope.

Bajden je u četvrtak obećao početak nove ere američke spoljne politike u svom prvom diplomatskom obraćanju od inauguracije, kada je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu poručio da SAD više neće prelaziti preko agresivnih postupaka Rusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAOŠTRAVANJE! MOSKVA: Bajdenova retorika je nažalost AGRESIVNA i nekonstruktivna! Nećemo toleristati nikakve ultimatume!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2021

Kremlj je komentare američkog predsednika Džozefa Bajdena od prethodnog dana ocenio kao "agresivnu, nekonstruktivnu" retoriku i saopštio da neće tolerisati nikakve ultimatume od strane SAD, prenosi Rojters.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.