Kratak predah pred zahtevne sastanke: Predsednik Vučić uživa uz omiljeni ručak! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 13:12

Kratak predah pred zahtevne sastanke: Predsednik Vučić uživa uz omiljeni ručak! (FOTO)

Kratko okrepljenje predsednika Vučića pred današnje sastanke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, podelio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj je pohvalio vojnički pasulj koji se kao obrok služi u Predsedništvu Srbije.

Vučić je u pratećem tekstu objave napisao da se priprema za zahtevne sastanke, a svim građanima Srbije je poželeo uspešan vikend i prepoučio da probaju jedan od specijaliteta domaće kuhinje - pasulj.

Vojnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pasulj - najbolje okrepljenje pred teške poslepodnevne sastanke. Uspešan vikend želim svim građanima naše zemlje, a dobar pasulj, naravno preporučujem.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 23, 2020 at 3:35am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.