Kraljevo: Dečak (12) povredio genitalije na klackalici

Izvor: Kurir, 09.Sep.2013, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Dečak (12) povredio genitalije na klackalici

Držač na klackalici na kojoj je dečak P.V. sedeo bio je pokidan, a ostatak je imao oblik kuke. On je skliznuo sa drvenog sedišta na klackalici i unutrašnjim delom butine i genitalijama prešao preko tog šiljka i potpuno se isekao

KRALJEVO - Dečaku P. V. (12) teško su povređene genitalije dok se igrao na klackalici na gradskoj plaži pored Ibra u Kraljevu.

Igralište koje je ovaj grad na poklon dobio pre osam godina niko nije održavao, a dotrajala klackalica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teško je povredila ovog dečaka.

Držač na klackalici na kojoj je dečak sedeo bio je pokidan, a ostatak je imao oblik kuke. On je skliznuo sa drvenog sedišta na klackalici i unutrašnjim delom butine i genitalijama prešao preko tog šiljka i potpuno se isekao, zbog čega je obilno krvario.

"Kada sam ustao sa zemlje nakon pada sa klackalice, video sam da mi krv lije niz noge. Nisam u trenutku osećao bol, ali je bilo sve više krvi na nogama, pre svega na desnoj. Počeo sam da se plašim, jer nisam znao u tom trenutku šta sam posekao", priča P. V., koji je imao neverovatnu sreću da potpuno ne iskrvari na putu od dečjeg igrališta do bolnice.

Zahvaljujući pribranosti ostalih mališana koji su pozvali dečakove roditelje, doktori su na vreme stigli da ušiju posekotinu koju je milimetar delio od arterijske vene.

Grupa roditelja održala je protest na igralištu zbog opasnosti koje ono predstavlja po decu.

Zoran Šarenac, direktor Sportskog centra “Ibar”, kaže da su postavili dve table koje ukazuju da igralište nije za upotrebu, jer nije bezbedno za decu.

"Za desetak dana počinje rekonstrukcija igrališta. Nismo mogli ranije, jer nam je trebalo vremena da obezbedimo sredstva i izaberemo ponuđača", kaže Šarenac.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.