Kraj vikenda: Veći broj vozila na putevima, budite strpljivi

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj vikenda: Veći broj vozila na putevima, budite strpljivi

Kraj još jednog vikenda sigurno će u ovim večernjim satima doneti veći broj vozila na svim frekventnim putnim pravcima, poručuju iz Auto-moto saveza Srbije.

Najopterećeniji biti prilazni putevi većim gradskim sredinama.

Vremenske prilike su povoljne, ali zbog pojačanog saobraćaja vozačima savetuju da imaju više pažnje, ali i strpljenja, jer može doći do zastoja i formiranja kolona, a posebno na onim denicama na kojima su radovi u toku.

Na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanicama nema zadržavanja, poručuju iz Puteva Srbije, a iz Uprave granične policije informacija da se na putničkim terminalima graničnih prelaza čeka 90 minuta na Horgošu, 40 na prelazu Špiljana, a na ostalim prelazima ne duže od pola sata.

Na teretnim terminalima vozila čerkaju sat i po na Horgošu, dva na Preševu i prelazu Bačka Palanka i tri sata na Batrovcima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.