Kragujevac: Kad će biti konačna odluka o bojkotu ili učešću opozicije na izborima?

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Kad će biti konačna odluka o bojkotu ili učešću opozicije na izborima?

Nova, četvrta po redu tribina „Slobodno na Trgu slobode” zakazana je za sutra (petak) posle podne. Sa zainteresovanim Kragujevčanima sutra, od 18 sati, na Trgu slobode, odnosno kraj malog amfiteatra kod Doma sindikata (nekada samoupravljača), prema najavi organizatora, razgovaraće aktivisti i odbornici Lokalnog fronta iz Kraljeva Vladan Slavković i Vladimir Marović. Članak Kragujevac: Kad će biti konačna odluka o bojkotu ili učešću opozicije na izborima? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Minimalac najbliži cifri od 31.000 dinara

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

Za sutra je planiran i treći sastanak poslodavaca, sindikata i države na temu minimalne cene rada, ali je već sada izvesno da konačnog dogovora neće biti ni tada, jer onda za sledeći četvrtak zakazan okrugli sto na tu temu, na kom je predviđeno učešće svih socijalnih partnera, ne bi imao smisla. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.