Kovačević o poređenju Vučića sa Tuđmanom: Tajkun Đilas se udružio sa Hrvatima u rušenju predsednika Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 18:19

Kovačević o poređenju Vučića sa Tuđmanom: Tajkun Đilas se udružio sa Hrvatima u rušenju predsednika Srbije

Predsednik gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević, reagovao je danas na izjavu hrvatskog novinara portala Index.hr Gordana Duhačeka koji u intervjuu za portal Nova.rs uporedio predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Franjom Tuđmanom.

- Brutalna orkestrirana kampanja koja je pokrenuta iz regiona protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo se nastavlja i to iz Đilasovih tajkunskih medija koji su se udružili sa kolegama iz Hrvatske. Svi oni imaju samo jedan cilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je rušenje Aleksandra Vučića. Ista je direktiva i iz Zagreba, Podgorice, Sarajeva kao i iz beogradskih plaćenih medija koje kontroliše  bahati medijski oligarh Dragan Šolak i propali političar Dragan Đilas - istakao je Kovačević.

On je rekao da ova prljava kampanja protiv predsednika Vučiča ni malo ne čudi, sa obzirom da je naša država izložena sve većim pritiscima.

- Ako pažljivo pročitate bljuvotine takozvanog novinara Duhačeka, možete primetiti da je ceo intervju kontradiktoran. On navodi da je Vučić opsednut hrvatskim medijima, a onda kaže da je istina da ti isti mediji stalno prate Vučića u stopu. Zapravo su hrvatski mediji opsednuti predsednikom Srbije i svakodnevno pišu desetine naručenih tekstova protiv njega - kaže Kovačević.

On navodi da Duhačeku nije dovoljno što leči svoje frustracije nazivajući Vučića paranoikom i ludakom, već mora da ga upoređuje sa zlikovcem Franjom Tuđmanom.

- Očigledno je da zbog strahovitog ekonomskog napretka Srbije raste nervoza u hrvatskim i pojedinim beogradskim tajkunskim krugovima. Svesni su i jedni i drugi da Srbija gura silovito napred i da će već do kraja godine prvi put u istoriji prestići Hrvatsku po stopi BDP-a. Jasno je njima da Srbija više nije slaba i da nema predsednika koji će im ljubiti skute i izvinjavati se za svaki potez, kao što je radio svojevremeno Boris Tadić - istakao je Kovačević.

Dok god Hrvati na najbrutalniji način napadaju i vređaju predsednika Srbije, to je pokazatelj da je naša zemlja na pravom putu, zaključio je predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.