Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Sarajevo mora da prihvati da je naš Dan Republike u skladu sa ustavom i zakonima

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je danas da žele da poruče svima u Sarajevu, koji su ovih dana konstantno isticali da je Dan Republike neustavan, da taj praznik ni na koji način nije neustavan jer je poslije odluke Ustavnog suda BiH održan referendum na kojem su građani Srpske velikom većinom rekli da žele da se Dan Republike obilježava 9. januara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević: Sarajevo mora da prihvati da je Dan Republike u skladu sa ustavom

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2019

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je danas da žele da poruče svima u Sarajevu, koji su ovih dana konstantno isticali da je Dan Republike neustavan, da taj praznik ni na koji način nije neustavan jer je poslije odluke Ustavnog suda BiH održan referendum na kojem su ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.