Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Bojkotovati izbore ili ne – pitanje je isto kao i da li piti čistu ili zatrovanu vodu

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da je pitanje da li bojkotovati izbore predstojeće parlamentarne izbore ili ne isto kao i pitanje da li je bolje piti čistu izvorsku vodu ili zatrovanu vodu.

"Izaći ćemo samo na izbore u kojima su uslovi ravnopravni i fer, a pošto to ovog puta nije slučaj, mi ćemo bojkotovati izbore na proleće 2020. godine", rekao je Kovačević u Lazarevcu, gde je razgovarao sa građanima.

Kovačević je ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je "demokratsko društvo" u Srbiji u začetku a da se demokratija "maksimalno zloupotrebljava".

"Živimo u društvu u kojem se vođa ne skida sa svih televizijskih kanala i svi bilbordi su njegovi, a glasovi se kupuju i ljudi prinudno glasaju", naveo je Kovačević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.