Kossev: Kadri Veselji 4. decembra pred Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu

Izvor: Beta, 07.Nov.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kossev: Kadri Veselji 4. decembra pred Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu

Lider Demokratske partije Kosova (DPK) i bivši predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je danas da će 4. decembra biti saslušan pred Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu.Kako je preneo portal Kossev, Veselji je novinarima potvrdio da je primio poziv tog suda za saslušanje. Ranije su bivši poslanici u Skupštini Kosova, Rada Trajković i Miljaim Zeka iznosili navode da je Veselji već saslušan u vezi sa zločinima OVK u Ljubljani. Specijalno tužilaštvo za ratne zločine na Kosovu, od novembra prošle godine do danas, saslušalo je više stotina osoba. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači i Haradinaj izrazili podršku Veseljiju posle poziva u Hag

Izvor: B92, 07.Nov.2019

Priština -- Predsednik Demokratske partije Kosova i dosadašnji predsednik parlamenta Kosova, Kadri Veselji primio je poziv od Specijalnog suda...Povodom toga, predsednik Kosova Hašim Tači je rekao da nema suda, nema tendencije ili izmišljotine koji mogu da ugroze Veseljija i njegovu borbu za oslobođenje..."Sudbinu...

Nastavak na B92...

KO JE KADRI VESELJI? Zovu ga gospodarom Kosova, sada će se prvi put naći pred sudom, a ovo su ZLODELA za koja bi mogao da odgovara

Izvor: Blic, 08.Nov.2019, 07:53

"Čovek iz senke", "gospodar Kosova", "Luli" i doskorašnji predsednik kosovske skupštine i lider DPK, najveće stranke na Kosovu i Metohiji, pozvan je u Hag na saslušanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.